Podrška & SLA standard


Uvijek tu za Vas - naša SLA obećanja!

Kada se odlučite za naše usluge, ne birate samo vrhunsku tehnologiju i rješenja. Birate tim posvećen vašem uspjehu. 
Naša usluga podrške i SLA (sporazum o nivou usluge) osmišljeni su da odgovore na vaše potrebe i osiguraju da vaši poslovni procesi odvijaju bez prepreka.

1. Brza Reakcija:  Garantujemo brz odziv na sve vaše upite. Naš tim stručnjaka je uvijek spreman da vam pomogne, bilo da je u pitanju tehnička podrška, savjeti ili hitna pomoć.

2. Dostupnost 24/7:  Svjesni smo da poslovanje nekada ne poznaje radno vrijeme. Naša služba za podršku dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, kako bismo bili tu kada nas najviše trebate.3. Proaktivna Podrška: 
Ne čekamo da problemi dođu do vas. Redovno provjeravamo i nadziremo vaše sisteme, kako bismo predvidjeli i spriječili moguće probleme prije nego što utiču na vaše poslovanje.

4. Edukacija i Trening:   Pružamo obuku i upustva kako biste najbolje iskoristili naše proizvode i usluge. Naš cilj je osnažiti vaš tim kako bi maksimizirao produktivnost i efikasnost poslovanja.

5. Transparentnost:  Kroz detaljne izvještaje i redovne povratne informacije, osiguravamo da ste uvijek u toku sa statusom vašeg zahtjeva i koji nivo usluga pružamo.


Odoo Helpdesk & Tiketing (websajt)    Portal B2B/B2C

 

 

SLA - Impact


Priority

Lead times

P1

4h

P2

8h

P3

24h

P4

48hSLA - Business impact of Change Request


Priority

Lead times

P1

8h

P2

24h

P3

72h
 

Operativano funkcinisanje ekipe na podršci

Operativna upravljačka tabla ....
TIKET - koji korisnik otvara: 

  • putem meila i/ili  

  • direktno kroz tiketing formu na sajtu
Upravljačka tablaSLA reporting sistem
Podešavanja SLA parametara: