Odoo Roadshow Podgorica 2023

Prošle nedelje smo u Podgorici imali zadovoljstvo da participiramo u globalno prepoznatljivom dogadjaju - Odoo Roadshow!

Bila je to prilika da se 120 posjetilaca upozna sa Odoo tehnološkim rješenjima, koje ova renomirana svjetska kompanija predstavlja po svijetu svake godine u više od 100 gradova.

Uvjereni smo da su uočeni brojeni benefite Odoo rješenja, koji mogu biti od strateškog značaja za proces digitalne transformacije u Crnoj Gori. Partnerstvo sa jednim od globalnih tehnoloških lidera pruža nam priliku da ponudimo nove vrijednosti na našem i tržištu regiona.

Do sledećeg Odoo Roadshow dogadjaja i predstavljanja novih dostignuća, tokom ove godine organizovaćemo tri tematske promocije biznis rješenja, sa panel diskusijama:
- Projektno upravljanje (Maj 2023)
- Upravljanje prodajom i marketingom (Jun 2023)
- Upravljanje finansijama i računovodstvom (Sep 2023).

Na skupovim će učestvovati i naši gosti sa referentnim iskustvima u predmetnim oblastima, stoga smo vjerujemo da će ovo biti jedinstveni dogadjaj na temu digitalne transformacije privrede, ali i društva Crne Gore.
Pravovremeno ćemo oglasiti termin na našem sajtu (novom od narednog mjeseca, Odoo websajt) i na Linkedin stranici.

Do tada, zainteresovane za Odoo rješenja pozivamo na nastavak razgovora (online konsultacije, email ili zakazivanjem sastanka).


in
Odoo Roadshow Podgorica 2023
MONTEX-ELEKTRONIKA d.o.o., Aleksandar Radulović 31. mart 2023.
Share this post
Arhiva
Prijavi se da ostaviš komentar